Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum’da İl İdaresi Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Erzurum’da Valimiz Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında, il genelinde önemli kararların alındığı

Erzurum’da Valimiz Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında, il genelinde önemli kararların alındığı İl İdaresi Şube Başkanları Toplantısı düzenlendi.

Toplantı Nerede Gerçekleşti?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan bu önemli toplantıya vali yardımcıları ve kurum amirleri katıldı. Bu katılımla birlikte toplantı, ilin çeşitli yönetim kademelerinden geniş bir katılımla gerçekleşmiş oldu.

Toplantının İçeriği

Toplantı sırasında, çevre sorunları, şehircilik çalışmaları ve iklim değişikliğinin Erzurum üzerindeki etkileri gibi konular ele alındı. Ayrıca, şehrin kalkınması için yapılması gerekenler ve mevcut sorunların çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, bu konularda alınacak tedbirler ve gelecekteki projeler üzerine detaylı planlamalar yapıldı.

Erzurum İçin Yeni Projeler

Toplantı sonucunda, Erzurum’un gelişmesine katkı sağlayacak yeni projeler ve stratejiler belirlendi. Bu projelerin hayata geçirilmesi için kamu kurumları iş birliği içinde çalışacak. Valimiz Mustafa Çiftçi, toplantının ardından yaptığı açıklamada, şehrin geleceği için atılan adımların önemli olduğunu belirterek, bu tür toplantıların devam edeceğini ifade etti.

Bu toplantı, Erzurum’un geleceğine yön vermek ve karşılaşılan zorlukları birlikte aşmak adına önemli bir platform oluşturdu. Gelecekte bu çalışmaların somut sonuçlar vermesi bekleniyor.