Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum’da İran uyruklu şahıstan sentetik uyuşturucu çıktı

Erzurum’da polis ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla İran uyruklu bir şahsı gözaltına aldı. Şahsın midesi ve bağırsağında yapılan röntgen sonucunda çok sayıda yabancı cisim tespit edildi. Tıbbi müdahale sonucunda şahsın vücudundan 603,35 gram afyon sakızı ve 111,35 gram sentetik uyuşturucu çıkarıldı. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum'da polis ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla İran uyruklu bir

Erzurum‘da, mide ve bağırsağından sentetik uyuşturucu çıkan İran uyruklu tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında durumundan şüphelendikleri İran uyruklu F.S’yi (30) üst aramasının ardından gözaltına aldı.

Hastaneye götürülen ve röntgen çekimleri yapılan şüphelinin midesinde ve bağırsağında çok sayıda yabancı cisim tespit edildi.

Tıbbi müdahale ile F.S’nin vücudundan 78 kapsül halinde 603,35 gram afyon sakızı, 17 kapsül halinde 111,35 gram sentetik uyuşturucu çıkarıldı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa