Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP Pazaryolu Belediye Başkan Adayı, Yahya Öztürk oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum ilçelerine sürpriz ve güçlü isimleri açıklamaya devam ediyor.  Pazaryolu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak tecrübeli bir siyasetçi olan Yahya Öztürk’ü aday gösterdi.

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığı binasında gerçekleşen programda İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz  yaptığı açıklamasında; “Büyük Birlik Partisi olarak yerel seçimlerde açıkladığımız sürpriz isimlerle dikkat çeken bir partiyiz. Pazaryolu Belediye Başkan Adayımız olarak bugün Yahya Öztürk Beyefendiyi açıklıyoruz. Yarında yine bir adayımızı açıklayacağız. Aday çıkarmayacağımız ilçelerde Cumhur İttifakının adaylarını destekleyeceğiz. Pazaryolu ilçemizde seçimi kazandığımızda Büyük Birlik Partisi belediyecilik anlayışını en güzel şekilde sergileyeceğiz” dedi.

Pazaryolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Yahya Öztürk; 1968 İspir doğumlu olup, 1990/95 yılları arası MHP Beyoğlu ilçe sekreterliği, 1996 Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkanlığı, 1999-2007 BBP Beyoğlu İlçe Başkanlığı, 2002-2004 BBP İstanbul il muhasibi ve 2. Bölge başkanlığı, 2005-2007-2009-2021-2024 BBP Genel Başkanlık Seçimlerinde MKYK asil üyeliği, 2014-2016 Beyoğlu Erzurumlular Vakıf Başkanlığı yapmıştır.

Adana araç kiralama