Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’dan Erzurum’a Gönül Köprüsü Kurdular

Erzurum Dernekler federasyonu her

Erzurum Dernekler federasyonu her sene olduğu gibi bu senede kurban bayramında gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Yılda üç defa yapılan yardımlar geleneksel hale getiren İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu bu seneki kampanyasının adını  Gönül köprüsü koydu.

İstanbul Erzurum dernekler federasyonu yönetim kurulu başkanı Ahmet Yanık ve İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu  iş dünyası Koordinat başkanı ve aynı zamanda federasyonun sosyal işler başkanlığı yürütmekte olan Başkan Vekili Sümmani Çelik federasyon  yönetim kurulu adına  bayram öncesi 4000 Adet elbise ,çocukla için top ve çeşitli oyun gerekleri ve ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi nakit yardımında bulunarak bayram sevinci ve neşelerini paylaştılar.

Federasyon Başkanı Ahmet Yanık; İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu olarak, İstanbul’dan Erzurum’a kurduğumuz gönül köprüsü kapsamında bu sene Köprüköy ,Narman , Oltu  ve de Aşkale  ilçelerinde kaymakamlıkların Sosyal yardımlaşma vakıfları ile birlikte organize ettiğimiz bu organizasyonda  vakıflar tarafından önceden tespit edilmiş olan yetim, öksüz, dul, yoksul ve   parçalanmış ailelere ihtiyaç duydukları malzemeleri teslim ettik. Genel başkan yardımcımız Sümmani Çelik’in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz organizasyonda katkı sunan hemşerilerimizle birlikte bu mutluluğu paylaştık.  Başta ziyarette bulduğumuz gençler ve alilerimizin olmak üzere tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum dedi.

 

Adana araç kiralama