Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mecit Üneş: Türkiye Yüzyılı Şehri Sultanbeyli için Hazırım

aklaşan yerel seçimlerde Sultanbeyli’de

aklaşan yerel seçimlerde Sultanbeyli’de AK Parti aday adayları arasına İş İnsanı Mecit Üneş de katıldı. AK Parti’ye yoğun desteği ile İstanbul’un en gözde ilçelerinden olmayı her seçimde başaran ilçede yarışa her gün yeni isimler katılırken, vatandaşlar ve parti kamuoyu da bu isimlerin arasından kimin ipi göğüsleyeceğini merakla bekliyorlar.

Uzun yıllardır iş dünyasında ciddi yatırımlar ile birçok insana istihdam kapıları açan, ilçenin siyasetinde her zaman AK Parti’nin destekçisi olarak öne çıkan Mecit Üneş, bugüne kadar özel sektörde edindiği bilgi ve birikimi, önümüzdeki seçimlerde Sultanbeyli’ye vizyoner bir yönetim anlayışını hâkim kılmak için kullanmayı hedeflediğini belirterek kolları sıvadı.
AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı dosyasını teslim eden Üneş, “Cumhurbaşkanımızın takdiri her şeyin üzerindedir. Bizi tercih ederlerse, yıllardır AK Parti sevdalısı olarak yürüdüğüm bu yolda, artık yerel yönetimde partimin eli ile ilçeme hizmet için çalışmaya talibim” dedi.

İlçede 45 yıldan bu yana ikamet eden Üneş 1970 yılında Erzurum İspir’de dünyaya geldi. Ailesi 1978 yılında Sultanbeyli’ye taşındı. İlköğretimini Sultanbeyli’de tamamladı. Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesi’ni bitirdi. 1999 senesinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Seramik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

Eğitim hayatı ile birlikte ticari kariyerine de adım atan Üneş, 1992 yılında altyapı, İnşaat, madencilik ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin kurucusudur. Bu şirketlerin halen Yönetim Kurulu Başkanlığı devam etmektedir. 2002 yılında AK Parti Sultanbeyli ilçe kurucuları arasındadır. Günümüze kadar partinin vermiş olduğu görev ve sorumlulukları yerine getirirken, o günden bu yana seçim çalışmalarına da aktif şekilde destek olarak sahada bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan Üneş 2002 yılında Erzurum Sultanbeyli Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. Halen dernek yönetim kurulu üyeliğine devam etmektedir.

2014 yılında kendi imkân ve olanakları ile 200 yatak kapasiteli Sultanbeyli Yatılı Öğrenci Yurdu’nu ilçemize kazandırdı. Mecit Üneş evli ve üç çocuk babasıdır.
2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayıdır.

Adana araç kiralama