Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultanbeyli’de Dadaşlar Kızılay’a Kan Verdi

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Cumhuriyetimizin

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Cumhuriyetimizin Kuruluş yılına ithafen merhamet Senin Kanında var sloganıyla 100. Yılda 100 ünite kan bağışı hedefiyle Sultanbeyli Kent Meydanında Kızılay kan Merkezinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya yoğun ilgi gösteren Erzurumlular günün erken saatlerinde kan bağışında bulunmak için sıraya girdiler.

Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Mehmet Ahıskalı ve Kızılay Sultanbeyli Şube Başkanı Hasan Gülay da kan bağışı kampanyasında hazır bulundu.

Dernek başkanı Mehmet Ahıskalı ve Kızılay Şube Başkanı Hasan Gülay’ın ilk kanı vererek start verdikleri kampanyada 125 ünite kan bağışı yapıldı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Ahıskalı ; Sultanbeyli Erzurumlular Derneği olarak özellikle sosyal sorumluluk projeleri her zaman önceliğimiz olmuştur. Daha önce de yaptığımız organizasyonlar bunun en güzel örnekleridir. Ve bu bilinçle  ‘Bir damla kan kurtarılan bir candır ilkesiyle ‘’Merhamet Senin Kanında Var’’  diyerek kan bağışı kampanyası yapmaya karar verdik. Kampanyaya katılım oldukça yüksek oldu. Katılım gösteren dernek üyelerimize, Kampanyamıza destek veren Sultanbeyli  halkına çok teşekkür ederim. İnsanlarımızın da bu bilinç de olması bizleri ayrıca mutlu etti. Türk insanı bu gibi konularda her zaman duyarlı olmuştur. Kampanyamızda bizlere destek olan Kızılay Sultanbeyli Şube Başkanı Hasan Gülay’a ve Kızılay çalışanlarını da ayrıca teşekkür ederim’ dedi.

Organizasyonun başından sonuna kadar yoğun çaba sarf eden dernek müdürü Saim Açar ; Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirdiği kan bağış kampanyasına katılan tüm hemşehrilerine ve bağışçılara 125 ünite kan bağışı için teşekkür eder. Bu anlamlı günün sponsoru olarak Şafak Ekmek Fırını’na da özel teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kan bağışı, hayat kurtarmak için önemli bir adımdır, ve bu kampanya bu önemli amaca ulaşmak için başarılı bir adım olmuştur dedi.

“Kan bağışı hayat kurtarır”

Kan bağışı yaparak sağlıklı bir hayat sürdüklerini aktaran vatandaşlar ise, kanın sadece acil günler için değil, her zaman lazım olduğunu ve kan bağışının hayat kurtardığını ifade ettiler.

     

Adana araç kiralama